Asociatia Club Sportiv Arsenal Sports s-a infiintat in decembrie 2011 si urmareste prin sectia de fotbal sa promoveze sportul in randul tinerilor in ziua de azi. Fiindca traim intr-o societate care nu promoveaza deloc miscarea in mod organizat, in care orele de educatie fizica din scoala sunt pe cale de disparitie si in care bazele sportive dispar in fiecare an, clubul nostru vine in sprijinul copiilor si parintilor care doresc sa faca sport dar nu au nici ocazia si nici finantele pentru a incepe aceasta activitate la un club mare din Bucuresti. Prin antrenamentele efectuate se incearca descoperirea si dezvoltarea aptitudinilor, concomitent cu o dezvoltare armonioasă şi completă a organismului. Astfel lucrând relaxat, fără presiune, copiii învaţă şi consolidează mai repede şi mai bine. După o perioadă, care nu este fixă, copiii care prezintă reale calităţi şi aptitudini, în plus au deja bagajul de cunoştinţe necesar, pot face pasul spre un club de fotbal sau de hochei din primele divizii nationale.

De fapt, obiectivul principal al clubului nostru este ca, până la 16-18 ani, să formam bagajul de cunoştinţe tehnico-tactice necesar tinerilor fotbalişti.

Clubul de Fotbal se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-18 ani. Selectia si antrenamentele, sunt conduse antrenori de specialitate care dau dovada de profesionalism si disciplina, pregatind copii in vederea participarii la competitii.

Suntem un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie non-profit, afiliata la federatiile de specialitate din cadrul ANS. Scopul primordial al activitatilor noastre, este de promovare a sportului, a educatiei prin sport, petrecere a timpului liber, obtinerea de performante sportive, canalizare a energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor in plan scolar, formare de caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza.

0
+
Copii legitimati
0
Experienta
0
Grupe
0
Antrenori
Traistaru Marian
Stegaru Adrian
Voinea Catalin
Panait Mihai
Gheorghe Catalin
Borcan Cristi
Bobric ALexandru
Echipa Noastra

→ Traistaru Marian – licenta B – Presedinte club;

→ Gheorghe Catalin – licenta B – Antrenor Grupa 2006 si 2010 A;

→ Bobric Alexandru – licenta B – Antrenor Grupa 2009 si 2010 B;

→ Panait Mihai – Licenta C – Antrenor Grupa 2012;

→ Voinea Catalin – Licenta C – Antrenor Grupa 2013;

→ Stegaru Adrian – Licenta C – Antrenor Grupa 2014/2015;

→ Borcan Cristi – Licenta B – Antrenor portari.

error: Content is protected !!